Altra Running

Learn to run | Love to run | Live to run

Altra Running is meer dan alleen een hardloopschoen. Altra is er namelijk op gebrand alle hardlopers een goede efficiënte looptechniek aan te leren. Altra running maakt hardloopschoenen die je laten lopen zoals lopen bedoeld is. Of je nou een beginnende hardloper, een ervaren hardloper bent of het soort ondergrond waar je op loopt. Wat Altra hardloopschoenen doen is je optimaal ondersteunen tijdens het hardlopen.

Dit doen de schoenen door drie technologieën te combineren die de schoenen zo uniek maken. Een combinatie van een Zero Drop™ zool, een FootShape™ Toe Box en de A-Bound™ Demping zorgen ervoor dat je gaat hardlopen zoals je geboren bent!

Mooie termen, waar wat betekend dat nu eigenlijk?! Anthony van den Berg legt het hier onder uit.

Anthony : Ik ben zelf enorme fan van de Altra schoenen. Daar ik voor 100% geloof in deze schoen, geef ik 1 maand garantie mee nadat ik iemand kosteloos geadviseerd heb. Tijdens dit advies film ik de loper en laat ik de loper verschillende schoenen proberen. Als ik denk dat Altra niet geschikt voor je is, dan verkoop ik ze ook niet aan je. Ga je na mijn advies over op je aankoop, dan heb je nog 1 maand de tijd om ze uit te testen. Ik geef je eventueel ook nog extra techniek tips. Niet goed is dan ook  geld terug. Je kan mij bellen voor een afspraak bij Altra Running Zeeland in de winkel SPORT POINT DE BIE te Vlissingen 06 53 15 45 19 (altijd inspreken, dan bel ik je terug).  Je kan ook bestellen via onze website, na een bestelling bel ik je ook altijd even op, zodat ik zeker weet dat je de juiste schoenen besteld.

 Benieuwd naar ALTRA RUNNING hardloopschoenen, loop dan even langs onze hardloopschoenen in de webshop!

Altra Anthony

Ervaar het zelf!

Afspraak maken met Altra Running Zeeland, bel dan naar 0653154519

Altra voorbeeld

Pietje Bel

Altra Runnning Altra Running Altra Running 

SPONSORS