Corona in de vriezer ! Belangrijke informatie!

contributie corona

Corona in de vriezer ! Belangrijke informatie!
Beste lopers, de afgelopen maand kreeg ik wat vragen over de contributie.
Daar was ik nog niet duidelijk over geweest. Maar voor mij was het vanaf de corona uitbraak al duidelijk.
Deze is vanaf 1 april bevroren totdat het weer mogelijk is om met trainers groepstrainingen te gaan geven.
Voor leden die dit jaar al betaald hebben schuift het lidmaatschap gewoon op. Dus je abonnement staat stil vanaf 1 april tot 1 september . Tenzij de overheid eerder gaat versoepelen.
Je trainingen hopelijk niet!! Leden die in maart / april / mei / juni etc een contributie mail hadden moeten krijgen, krijgen als de trainingen weer veilig starten een contributie mail .
Tot die tijd hoop ik dat jullie gebruik blijven maken van de vrijwillige polls en online trainingen die ik op Facebook plaats.
Het staat iedereen vrij om hier gebruik van te maken en ik hoop dat het iedereen stimuleert om te blijven trainen. Natuurlijk snap ik het ook als je kiest voor je eigen trainingsrondje, vertrouwde trainingsgroepje en eigen moment. Leuk als je meedoet in de poll, maar geen probleem als je op een andere manier in conditie blijft . Al is het natuurlijk super leuk om te lezen en te zien dat ik de trainingen en polls niet voor niks maakt. En zo blijven we met elkaar in contact.
Er is een kleine LGZ wedstrijdgroep die al voor Corona tijd zelfstandig (met schema) op de baan mag traint. Dit blijft ongewijzigd .
Gezien het maximaal aantal deelnemers en de benodigde ruimte is deze baan training alleen mogelijk na aanmelden via mij. Dit is een service naar de wedstrijdloper die al jaren liever op de baan trainen.
De rest verwijs ik naar het schema en de trainingen in de agenda . Voor deze trainingen maak ik elke week poll aan. Wil jij elders lopen of iets anders doen, dan wat er in de agenda staat? Dan kan je gewoon je wensen in de poll invullen. Loop je toch gewoon samen.
Hopelijk zullen de regels snel versoepelen. Tot die tijd zal ik zo creatief mogelijk blijven om jullie aan het lopen te houden.
Samen met de andere trainers zullen we bij versoepeling of verlenging ook altijd weer opzoek blijven naar oplossingen.
Mocht je wel gewoon je contributie willen door betalen, dan mag dat natuurlijk. Stuur dan even een PB. Maar voel je niet verplicht. Dit laatste schrijf ik alleen omdat sommige lopers dit zelf aangaven. Veel succes met de trainingen en tot snel.

SPONSORS