GEEN LOOPTRAININGEN LOOPGROEP ZEELAND IVM CORONA

corona

vanaf vandaag vrijdag de 13e zullen wij tot 1 april geen trainingen organiseren voor de Loopgroep. Dit voor ALLE trainingen!

Wij adviseren iedereen wel te blijven hardlopen. Ik zal vandaag het trainingsschema voor de komende twee weken met jullie delen.Als lopers samen willen lopen vanaf de kanovijver prima !! Maar georganiseerd liggen de verantwoordelijkheden toch anders en wil ik niet tegen de adviezen ingaan. Ik wil geen signaal afgeven dat we deze corona crisis niet serieus nemen. Deze griep moet ze snel mogelijk ingeperkt worden en als ik daar een kleine bijdrage aan kan leveren dan ben ik dat verplicht. Het organiseren van waves en andere ludieke start momenten vind ik ook geen goed signaal. Lopers kunnen loopvrienden opzoeken, maar dat kunnen/moeten ze dan zelf doen.
Balen, maar het is gewoon even niet anders. Natuurlijk vervallen ook alle baan trainingen tot 1 april. Vanaf 1 april trainen we hopelijk weer vanaf de kanovijver en kunnen groep A liefhebbers B de maandag trainingen op de baan hervatten. Ik wens jullie allemaal veel gezondheid en fijne zelfstandige trainingen toe. Voor die gene die al met het Corona virus te maken heeft, beterschap en sterkte!

SPONSORS