Stichting Kinderdiabetes & Coopertest

Lieve Loopgroepers. In de maand november staat de ziekte Diabetes type 1 volop in de aandacht. Vlissingen in actie voor Stichting Kinderdiabetes. Met Loopgroep Zeeland zullen wij op woensdag 30 oktober (volgende week) deze actie weer ondersteunen door een coopertest sponsor actie.

We lopen dan met de loopgroep de jaarlijkse coopertest. Met deze gegevens kan je dan weer aan de slag met je verdere trainingen.

Maar nog beter we doen het ook voor een zeer goed doel, je kan je laten sponsoren. Voor elke 100 meter 0.20 cent of een lege fles of meer natuurlijk...(veel) meer natuurlijk!

ALSJEBLIEFT : DOE MEE..

Loopgroep Zeeland en Altra Running Zeeland / Manhattan sponsoren de koffie / thee / water/ iets lekkers na deze test.

En wat nu coopertest zwaar ?? De rest van je leven met diabetes type 1 omgaan is pas een opgaaf! Doe jij mee???...

Geen coopertest?! Wat dan...

Steun dan door je lege flessen bij Manhattan Vlissingen in te leveren. Dan brengen wij ze weg en doneren het aan de Stichting.. of kom naar mijn presentatie:

“HOE WORD IK SNELLER EN TRAIN IK SLIMMER”

Na de coopertest bieden wij jullie wat te eten en drinken aan. Maar nog leuker na de training zal ik een toelichting geven op het trainingsschema van de komende maanden. Met als thema : sneller worden op de korte en middellange afstand (van 5 tot 21 km). Niet door harder te trainen maar slimmer. Hoe dat zit? Dat hoor je woensdag 30 oktober. Deze clinic kost normaal natuurlijk heel veel geld 😉 Maar ik doe het deze keer voor een vrijwilliger bijdrage aan de Stichting Kinderdiabetes. De spaarpot zal klaar staan! (duur 45 minuten). Alles is welkom. Ook lege flessen!

Oh ja.. en laat we nu als Loopgroep Zeeland ook precies 10 jaar bestaan op 1 november (een paar dagen na deze bijzondere avond) !! Nog een reden om te komen, ook als je niet wil deelnemen aan de coopertest. Een foto in rood LGZ shirt zou al leuk zijn.

Waarom en hoe coopertest?

Om een beeld te krijgen van de groepen en deze beter te kunnen indelen/begeleiden. Maar ook om jullie conditie te testen. We starten met een warming-up en daarna de 12 minuten waarbij je alles van jezelf mag geven. Dus niet rustig aan! Daarna rustig uitlopen en rekken. Nu hebben we dit de afgelopen jaren geheim gehouden omdat de meeste van ons denken aan de coopertest op school. TRAUMA!! Maar kom aub allemaal, want dit is een mooi meetmoment en als je beter wil worden in het lopen, kunnen wij heel veel met je coopertest tijd. We kunnen je dan beter begeleiden. Maar ook de groepen. DUS : WEGBLIJVEN IS GEEN OPTIE. !!!!

Houd rekening met je eten. Niet te zwaar, maar wel iets.. Hoop dat jullie er allemaal zijn volgende week!!!

Meer weten over deze actie: https://www.facebook.com/vlissingensteuntstichtingkinderdiabetes/

Stichting
SPONSORS