Rob Desitter

Rob Desitter geboren in Vlissingen op 02-05-1969.

In 2009 begonnen met hardlopen bij Loopgroep Zeeland, vanaf het eerste begin. Door de manier van trainen en de techniek die daarbij gebruikt wordt, ben ik steeds enthousiaster geworden over hardlopen en raakte ook ik besmet met het "virus". Na een tijdje begon ik me voor te nemen 10km hard te lopen zonder na te denken over een tijd, in 2013 was dit doel de 21km van City Pier City (CPC) in Den Haag waarbij uitlopen het hoofddoel was.

Na verloop van tijd werd me gevraagd om trainer te worden, wat ik met veel plezier doe s’ avonds aan de groepen C & D  en op zaterdag aan de C groep en Start Running. Tijdens de trainingen let ik vooral op de techniek van lopen en probeer dit te verbeteren bij de lopers. Verder vind ik het leuk om gezamenlijk met een gemotiveerde groep te trainen voor een doel. Tijdens wedstrijden is de tijd niet echt van belang, als het maar iets beter is als de vorige keer, als ik maar vooruitgang zie.

Aan alle lopers wil ik nog wel 2 dingen meegeven:

- Loop niet te hard van stapel en probeer jezelf reële doelen te stellen, waardoor je een hoop blessure leed kan voorkomen.

- Blijf genieten van de omgeving waarin je loopt.

Ik zie jullie op de training.

 

Rob Desitter
SPONSORS