Nancy Burger - Fysiotherapeut

Werkzaam als zelfstandige sinds 1995, nu in mijn praktijk aan huis op Vrijburgstraat 53C te West-Souburg. In de loop van de tijd heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder Mc. Kenzie, Mulligan-concept, bekkeninstabiliteit en kinesiotaping.

In de praktijk komen mensen van alle leeftijden voor behandeling en de klachten zijn ook zeer divers waaronder de laatste jaren ook steeds meer klachten opgelopen bij het sporten en m.n. het hardlopen. De laatste tijd ben ik mij daardoor steeds meer gaan richten op de hardloopblessures.

Zelf ben ik al jaren een enthousiaste loper, sinds 2007 in groepsverband en ik doe 1 keer per week een zwemtraining. In 2010 heb ik de kustmarathon gelopen en in 2012 de marathon van Madrid, beiden een hele uitdaging en belevenis. Omdat ik vorig jaar zelf een langdurige blessure had ben ik gaan zwemmen en heb ik als nieuwe uitdaging meegedaan aan de 1/8 triathlon van Vlissingen.
Door mijn contact met hardlopers uit diverse loopgroepen ontvang ik regelmatig hardlopers met diverse blessures die ik vanuit mijn eigen ervaring, opleiding en betrokkenheid zo goed mogelijk probeer te behandelen.

Contactgegevens:
via Facebook Nancy Burger op Facebook

of

Praktijk voor Fysiotherapie
Vrijburgstraat 53C 
4387 AH Vlissingen
0648846640

www.fysiotherapienancyburger.nl

SPONSORS