Robert-Jan Sies - Sport Massage Walcheren

Fit en blessurevrij

Je hoeft geen topsporter te zijn om naar de sportmasseur te gaan. Een behandeling bij de sportmasseur is voor iedere sporter heerlijk en goed voor alle spieren. De afvalstoffen die na het sporten vermoeidheidsverschijnselen, kramp of pijn veroorzaken worden uit de spieren gemas­seerd. De stofwisseling wordt hierdoor positief beïnvloed. Daarbij is de massage lichamelijk en psychisch zeer ontspannend. Al deze zaken zorgen ervoor dat je sneller herstelt. Ook kun je sportmassage inzetten als onderdeel van je warming up en op deze manier je spieren activeren.

 

Persoonlijke begeleiding

Je kunt rekenen op een persoonlijke begeleiding en een deskundig advies. Je sportprestaties staan immers niet los van jou als persoon. Samen kijken we naar je trainingen, schoeisel, voeding, maar ook naar je dagelijks werk en per­soonlijke omstandigheden, zodat je optimaal en klachtenvrij kunt bewegen.

 

Wat kun je verwachten?

Afhankelijk van de zorgvraag houden we eerst een anamnese (vraag gesprek), lichamelijke inspectiefunctie onderzoek ( actief, passief, weerstand/kracht), spierlengte testen en metingen. Al deze gegevens worden verwerkt en opgenomen in een behandelplan. Daarna zal de sportmassagebehandeling worden gestart of vindt doorverwijzing plaats.

 

Sportmassage ook voor niet sporters?

Sport en verrichtingen in het dagelijks leven hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam, daarom is (sport)massage ook voor niet-sporters erg zinvol.

 

Wie zijn wij?

Robert-jan Sies          Sportmasseur met blessurepreventie, Stoelmasseur, Medical Taping

Inge Davidse              Sportmasseur, Stoelmasseur, Wellness masseur

 

Contact gegevens

Telefoon:        06 - 11 15 13 30

E-mail:            sportmassagewalcheren@gmail.com

Website:          www.sportmassagewalcheren.nl

                          www.therapainplus.nl

Sportmassage Walcheren is aangesloten bij het NGS en SCAS geregistreerd.

TIP: Informatie over ontstaan blessures kijk op http://sportmassagewalcheren.nl/blessure-preventie.html

 

Sportmassage Walcheren

Robert-Jan Sies
Dreesstraat 2
4384 DC Vlissingen
telefoon: 06 - 11 15 13 30
e-mail: sportmassagewalcheren@gmail.com

SPONSORS