Switch Health Coaching

Sterker worden, beter presteren

G.E.M.S. Trainingen door Angelina van Doorn (Trainster Loopgroep Zeeland)

Switch Health Coaching G.E.M.S. = General Energy Motor System

G.E.M.S.-trainingen zijn korte, intensieve en uitdagende work-outs. De bewegingen zijn functioneel en natuurlijk, sporten en bewegen in harmonie met je lichaam. Er is een constante variatie in training waardoor er geen rou- tine en geen sleur ontstaat. G.E.M.S.-training is vooral plezier hebben in sporten!

De mens heeft van nature drie systemen om energie te leveren. Deze drie systemen zijn de powermotor, de melkzuurmotor en de zuurstofmotor. G.E.M.S.-trainingen zijn er op gericht om alle drie de motoren te gebruiken tijdens de training. Per training wordt accent gelegd op één van de drie motoren.

De trainingen zijn opgebouwd aan de hand van de zes aspecten uit het CLUKSS model: Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht, Snelheid, Stabiliteit.

Door deze manier van trainen merk je dat je fitter, sterker, leniger, vitaler en gezonder wordt. Je raakt gemotiveerd door positieve ervaringen. Daarbij verandert je lichaams- samenstelling door afname van vet en toename van spieren. Je ontwikkelt een betere lichaamshouding wat ook ondersteunend werkt bij eventuele andere sporten.

G.E.M.S. training is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Gediplomeerd functional personal trainer en hardloopster Angelina van Doorn begeleidt de trainingen en staat garant voor verantwoorde en vooral leuke trainingen! Kom gerust eens kijken en kennismaken op dinsdagavond of vrijdagochtend.

Switch Health Coaching verzorgt ook personal training en training aan kleine groepen waarbij gewerkt wordt aan persoonlijke doelstellingen zoals verbeterde sportieve prestaties, gewichtsverlies of een gezondere leefstijl.

Tijdstip: Dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur, en op vrijdagmorgen van 08:30 tot 09:30 uur.
Locatie: Parkeerterrein Sauna Zwanenburgseweg, Vlissingen. Contact via facebook .

Voor vragen bel 06-42660739 of mail switchhealthcoaching@gmail.com

Voor vragen bel 06-42660739 of mail switchhealthcoaching@gmail.com

Voor vragen bel 06-42660739 of mail switchhealthcoaching@gmail.com

Voor vragen bel 06-42660739 of mail switchhealthcoaching@gmail.com

 

Switch col
SPONSORS