Trainers

Bij Loopgroep Zeeland zijn er sinds 2009, 21 mensen opgeleid om training te geven of hierbij te assisteren. De trainers volgen regelmatig scholingen.

Op dit moment zijn dit onze trainers:

Anthony cur

ANTHONY VAN DEN BERG

OPRICHTER LOOPGROEP ZEELAND EN SPECIALIST EFFICIENT LOPEN

In 2009 heb ik Loopgroep Zeeland opgericht met als doel zoveel mogelijk mensen te laten hardlopen. En zowel wedstrijdlopers als recreatieve lopers sneller en efficiënter te laten lopen, door gevarieerde trainingen. Mijn persoonlijke hardloop moto is ‘Beter een marathon, dan een burn-out’ iets wat ik meenam vanuit mijn ervaring als Running Therapeut. Inmiddels ben ik vooral gespecialiseerd in efficiënt en blessure vrij hardlopen.

Jan-Willem Rietberg

Jan-Willem Rietberg

"Tijdens het hardlopen ben ik er nog meer achter gekomen, hoe mooi Zeeland is. Het is echt een voorrecht om hier te kunnen trainen."

 

Erik knip

Erik de Kraker

Een 10 km, halve of hele marathon alles even leuk….en als het een keer minder gaat, gaat het de volgende keer vast beter. 

 

Leonvanliere

Leon van Liere

Samen hardlopen en zeker hier op Walcheren, motiveert (jezelf en elkaar) uiteindelijk om je prestaties te verbeteren. Ik vind het mooi om te zien hoe de lopers in deze groepen hun grenzen verleggen...

 

Jeane-Pierre Maas

Jean Pierre Maas

Met het trainerschap wil ik het plezier dat ik beleef aan het lopen overdragen aan andere lopers.

Jael Rotterdam

Jael van den Oever

Mensen die voor het eerst komen, ervaren hoe het is om hard te lopen en daar enthousiast van raken, vind ik super om te zien.

 

 

Rob Ferdinandus

Rob Ferdinandus

Blijf niet te lang doorlopen bij opkomende blessures, maar zoek snel deskundige hulp zodat  je weer zo snel mogelijk blessurevrij kan gaan hardlopen.

 

Emiel flipse

Emiel Flipse

Bij Loopgroep Zeeland geef ik voornamelijk training aan de A groep, waar serieus getraind kan worden.                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Mariette

Mariette van Vliet

Samen trainen is gezellig, stimuleert en motiveert – vooral met de duurlopen. Voor je het weet, heb je een flink aantal kilometers afgelegd.  

 

marjon

Marjon Stokman

Het belangrijkste; Zorg dat je met plezier loopt, stel haalbare doelen en eis niet het uiterste bij elke training of loopje van jezelf. Vooral GENIET van het lopen.

SPONSORS