Trainers

Bij Loopgroep Zeeland zijn er sinds 2009, 21 mensen opgeleid om training te geven of hierbij te assisteren. De trainers volgen regelmatige scholingen. Anthony is hoofdtrainer van de loopgroep en aanspreekpunt op het gebied van efficient lopen, blessures en contributie. 

Anthony cur

ANTHONY VAN DEN BERG

HOOFD TRAINER EN SPECIALIST EFFICIENT LOPEN

In 2009 heb ik Loopgroep Zeeland opgericht met als doel zoveel mogelijk mensen te laten hardlopen. En zowel wedstrijdlopers als recreatieve lopers sneller en efficiënter te laten lopen, door gevarieerde trainingen. Mijn persoonlijke hardloop moto is ‘Beter een marathon, dan een burn-out’ iets wat ik meenam vanuit mijn ervaring als Running Therapeut. Inmiddels ben ik vooral gespecialiseerd in efficiënt en blessure vrij hardlopen. Doordat ik vind dat bij efficiënt hardlopen ook efficiënte schoenen horen, ben ik sinds 2017 als service ook leverancier van Altra Running schoenen geworden.

Lees meer>

Jan-Willem Rietberg

Jan-Willem Rietberg

"Tijdens het hardlopen ben ik er nog meer achter gekomen, hoe mooi Zeeland is. Het is echt een voorrecht om hier te kunnen trainen."

Lees meer>

John Pleijte

John Pleijte

Plezier is daarbij het allerbelangrijkste en ondanks dat het een individuele sport is maakt het lopen in een groep ook tot een gezellige en sociale bezigheid.                                                              

Lees meer>

Erik knip

Erik de Kraker

Een 10 km, halve of hele marathon alles even leuk….en als het een keer minder gaat, gaat het de volgende keer vast beter. 

Lees meer>

Leonvanliere

Leon van Liere

Samen hardlopen en zeker hier op Walcheren, motiveert (jezelf en elkaar) uiteindelijk om je prestaties te verbeteren. Ik vind het mooi om te zien hoe de lopers in deze groepen hun grenzen verleggen...

Lees meer>

Jeane-Pierre Maas

Jeane Pierre Maas

Met het trainerschap wil ik het plezier dat ik beleef aan het lopen overdragen aan andere lopers.

LEES MEER>

Jael Rotterdam

Jael van den Oever

Mensen die voor het eerst komen ervaren hoe het is om hard te lopen en die daar enthousiast van raken, vind ik super om te zien.

Lees meer>

 

Rob Ferdinandus

Rob Ferdinandus

blijf niet te lang doorlopen bij opkomende blessures maar zoek snel deskundige hulp zodat  je weer zo snel mogelijk blessurevrij kan gaan hardlopen.

LEES MEER >

Emiel flipse

Emiel Flipse

Bij Loopgroep Zeeland geeft ik voornamelijk training aan de A groep, waar serieus getraind kan worden.                                                                                                                                                                                                                                                                   

Lees meer>

Mariette

Mariette van Vliet

Samen trainen is gezellig, stimuleert en motiveert – vooral met de duurlopen. Voor je het weet, heb je een flink aantal kilometers afgelegd.  

Lees meer>

Hanco van Keulen

Hanco van Keulen

Het gaat niet om de afstand of snelheid, maar om plezier in het hardlopen! Worden bepaalde doelen toch gehaald dan is dat meegenomen, maar laat het geen obsessie worden.

 

Lees meer>

marjon

Marjon Stokman

Het belangrijkste; Zorg dat je met plezier loopt, stel haalbare doelen en eis niet het uiterste bij elke training of loopje van jezelf. Vooral GENIET van het lopen.

Lees meer>

Rob Desitter

Rob Desitter

"Loop niet te hard van stapel en probeer jezelf reële doelen te stellen, waardoor je een hoop blessure leed kan voorkomen."                                                                                                                                 

Lees meer>

Dore

Dore Priester

Dore Priester

annet knip

Annet Sturm

Het is leuk om een steentje bij te dragen aan het plezier van de lopers en hun weg naar hun eigen eventuele doelen.  Het blijft leuk om steeds weer andere en uitdagende trainingen te verzinnen.  

Lees meer>                                                                                                                                                               

SPONSORS