A-Bound

 A-Bound Demping betekend een demping van teen tot hak. Over de hele lengte van de schoen is demping. Dit zorgt voor een enorm comfortabele landing. Volgens de traditionele gedachte vermindert de demping van de schoen de impact van de landing, waardoor je gewrichten worden beschermd. Het klopt dat de demping zorgt voor een lagere impact, maar het is een goede techniek die je gewrichten moet beschermen.

 Altra hardloopschoenen helpen je om je techniek te verbeteren, onder meer door de unieke A-Bound™ laag. Deze laag, die is gemaakt van gerecycled materiaal, vermindert de impact van harde oppervlakken en verbetert de afzet. Altra laat je op een natuurlijke manier lopen, en dat betekend dus dat je landing meer richting mid-voet en voorvoet gaat en juist daar merk je het grote voordeel van de demping.

Het is bij sommige types net alsof er een laag stuiterballen tussen je voeten en de weg zit. De veerkracht van de zool behoudt 100% zijn capaciteit, zelfs na heel veel km. Per schoen verschilt de demping. Want je hebt tenslotte niets aan demping als je deze niet gebruikt. Een zwaardere langzamere loper, zal een andere demping nodig hebben dan een ultra lichte wedstrijdloopster. 

De demping in combinatie met de Zero Drop zool en de Footshape Toe Box zorgen ervoor dat je zo optimaal mogelijk wordt ondersteund tijdens jouw hardloopsessie.

paradigm

Altra Running heeft verschillende schoenen. Wij stellen een heleboel vragen als je denk Altra te gaan lopen. Dit zijn ook vragen die je jezelf moet stellen als je denkt aan nieuwe schoenen. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

- op welke schoenen loop je nu? (heeft te maken met verwachte maat)

- heb je wel eens blessures? (heeft te maken met stabiliteit)

- wat is je gewicht? (heeft de maken met demping)

- wat is je snelheid? (heeft te maken met gewicht en demping schoen)

- wat is je doel? (trail schoen, wegschoen, baanschoen, marathon)

 

 

escalante racer
SPONSORS