Over Loopgroep Zeeland

SNELLER WORDEN & EFFICIËNTER LOPEN 

Loopgroep Zeeland verzorgt op verschillende dagen looptrainingen aan beginners (de eerste kilometer) tot meer gevorderde (een snellere marathon). 

Zowel recreanten als (hard) lopers die al wat langer bezig zijn, zijn bij ons van harte welkom.

Wij hebben ook een wedstrijdteam dat traint voor marathons tussen de 2:45 en 3:15 uur. 

Verder trainen wij  verschillende halve en hele marathon groepen die op eigen niveau trainen voor najaar (denk aan kustmarathon-Berlijn- Amsterdam) en voorjaars (halve) marathons (denk aan Rotterdam, Rome, Antwerpen, Zeeuws-Vlaanderen, City Pier City). Door gevarieerde trainingen werken wij aan snelheid en duurvermogen.

Maar ook voor je eerste Ladies Run, 10 km, 10 Miles ben je bij ons op het juiste adres.

Door de verschillende niveau groepen is er altijd een tempo dat bij je past en zorgen wij ervoor dat je sterker en sneller loopt.

sundown

EEN ANDERE MANIER VAN LOPEN

Efficiënt en blessure vrij hardlopen staat bij Loopgroep Zeeland centraal. Loopgroep Zeeland staat voor een andere manier van lopen. Efficiënt met meer gebruik van de zwaarte kracht, waardoor de kans op blessures een stuk minder groot is.

Door de juiste techniek ben je minder gevoelig voor blessures en zal je automatisch langer kunnen volhouden en ook een stuk sneller worden. 

EFFICIËNTER HARDLOPEN
De techniek van efficiënt en natuurlijk lopen is uniek in Zeeland, alleen gegeven door Loopgroep Zeeland. Efficiency Running is een techniek die de afgelopen jaren ontwikkeld is door trainer Anthony van den Berg. Anthony is gespecialiseerd in het aanleren van efficiëntere manieren van lopen.

Bij het lopen gaat het niet om de landing maar om de houding. Als je nog nooit begonnen bent met hardlopen dan is dit de beste manier om te starten. Heb je al vaker gelopen, maar kamp je steeds met blessures, dan kan Efficiency Running heel veel voor je betekenen. Het is een andere manier van denken en voelen, welke je positief zal verrassen.

snow
SPONSORS