Inschrijven

Cursus Start Running Efficiently

Heb je nog geen ervaring met hardlopen, of wil je als ervaren hardloper op een meer efficiëntere en blessure vrije manier lopen. Dan kan je deze cursus volgen bestaande uit 6 sessies. Kosten van de cursus zijn eenmalig €50,-- p.p. voor 10 weken trainen waarvan 6 weken start running basis training plus een 4 weken meetrainen met 4 verschillende niveau groepen (8 tot 12 lessen) zonder verplichting. Ben je geinteresseerd, registreer je dan via onderstaande button.

StartRunning

Proefperiode

Heb je enige ervaring met hardlopen en wil eens proberen om dit in een groep te doen, dan bestaat de mogelijkheid om dit voor een proefperiode van 4 weken te doen zonder kosten. Ben je geinteresseerd, registreer je dan via onderstaande button.

GewoonProberen

 

Lid worden

Als na de proefperiode blijkt dat het lopen bij onze vereniging  je bevalt of als je de (10 weken) Start running cursus hebt doorlopen en je zeker weet dat je lid wilt worden van onze vereniging, dan kan je je inschrijven via onderstaande button. 

Lid worden

Donateur

Als je de vereniging een warm hart toedraagt, dan kan je je via onderstaande button als donateur registreren. Je krijgt dan ook de beschikking over de Volta app, zodat je de activiteiten van de loopgroep kan volgen.

Donateur

SPONSORS