Rob Ferdinandus

In leeftijdjaren ben ik de oudste trainer, in hardloopjaren één van de jongere. Ik ben begonnen met de start running in januari 2003 en loop sindsdien met heel veel plezier bij LGZ. Met name de combinatie van sportief bezig zijn en het sociale element zorgt er voor dat ik nagenoeg geen training oversla, tenzij een blessure dat verhindert . De hardlooptrainingen hebben me ook op mooie plekjes in Zeeland gebracht waar ik tot dan nog nooit was geweest. In die zin is het dus ook een ontdekkingsreis, die hopelijk nog lang niet  ten einde is. Ik heb inmiddels een aantal halve marathons , een aantal 10 Engelse milesloopjes, de Rotterdamse Bruggenloop en de nodige loopjes op Walcheren in de benen. (Ik heb het altijd over loopjes, omdat het wedstrijdelement in dit verband voor mij van geen betekenis is).

Het training geven op zich is geen onbekend fenomeen voor me, ik geef zo'n 25 jaar volleybaltraining bij de Souburgse volleybalvereniging Ardito. Sinds 2019 mag ik hardlooptrainingen aan met name de D groep verzorgen en dat doe ik met erg veel plezier.

Mijn tip: blijf niet te lang doorlopen bij opkomende blessures maar zoek snel deskundige hulp zodat  je weer zo snel mogelijk blessurevrij kan gaan hardlopen.

Rob Ferdinandus 2
SPONSORS